Hyppää pääsisältöön

Special Olympics joukkueen ja Pirkanmaan Golfin erityisryhmien yhteinen leiri Messukylän kentällä pidettiin 16-17.6.2018

Julkaistu 30.6.2018

Yhteisleiri Special Olympics joukkueen ja Pirkanmaan Golfin yhteisleiri pidettiin aurinkoisessa säässä 16.-17.6.2018 Messukylän Golfpuistossa.

Pirkanmaan Golfilla on omat erityisryhmänsä, jotka harjoittelevat ahkerasti Pro Anu Alpin johdolla. Nyt vieraaksi tulivat Special Olympics joukkueen pelaajat: Oskari Rantanen, Jere Suominen ja Henri Marttinen yhdessä valmentajiensa Jari Rantasen ja Tuulia Suominen kanssa. Mukaan saatiin myös muita golfista kinnostuneita erityisgolffareita.

Leirillä harjoiteltiin tiukasti kaikkia lyöntejä, tutkailtiin puttilinjoja ja pidettiin hauskaa saman henkisten golfista innostuneiden kanssa. Kumpanakin päivänä käytiin pelaamassa joko 9r- tai harjoituskenttä. Molemmissa oli haastetta niin aloittelijoille kuin kokeneillekin pelaajilla.

Kiitos järjestelyistä kuului ilman muuta Pirkanmaan Golfille ja etenkin Janne Riitakorvelle.

Varmasti löytyy tulevaisuudessa hyviä uusia Special Olympics pelaajia Pirkanmaan Golfin riveistä. Intoa ja taitoa on jo nyt monella.

Kiitos kaikille osallistujille! Pidetään tulevaiduudessa toisenkin kerran, vai mitä?

 

Tiukkaa chippitreeniä
Pitkien lyöntien harjoittelua kohteeseen.

Yhteistyökumppanimme

Soveltava Liikunta SoveLi ryHandigolfGolfpoint