Hyppää pääsisältöön

Kaakon HCP Golf ry

13.2.2019 perustettu eritysliikunta yhdistys Kaakon HCP Golf Ry. Yhdistyksen tavoitteena on tarjota liikuntaelämyksiä golfin parissa liikunta- ja toimintakyvyltään rajoitteisille henkilöille.

Kiinnostaako sinua golf?

...vai haluaisitko vain tulla katsomaan ja kokeilemaan, mitä kentällä tapahtuu ja erityisliikunta seurassa tehdään? Me tarjoamme sinulle siihen hyvän mahdollisuuden! Joukkoomme kuuluu hyvin monenlaista väkeä ‐ on ilman apuvälineitä pelaavia, apuvälineitä käyttäviä ja ihan tavallisia harrastajia. Sinun ei siis tarvitse osata golfia eikä omistaa omia golf välineitä, voit tulla vain vaikka kokeilemaan mailan, kehon ja pallon yhteistyön toimivuutta mukavan harrastuksen parissa. Golf sopii loistavasti liikunta– ja toimintarajoitteisille henkilöille.

Miten pääset mukaan?

Ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan Sami Tervo, tervosam@gmail.com / 040 570 4506 ja sovi tutustumiskäynnistä kentälle. Meiltä saat asiantuntevaa ohjausta golfin aloittamiseen.

Me opastamme sinut golfin pariin, opettaen sinulle perusasiat golfista ja sen pelaamiseen liittyvistä säännöistä ja turvallisuudesta. Meiltä saat lainaksi golf varusteet, itse pukeudu rentoon ulkoiluasuun. Ohjaamme ja opastamme sinua yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

Tervetuloa ‐ joko vain tutustumaan tai harrastamaan kanssamme!

 

 

Kaakon HCP Golf ry yhteystiedot

Puhelinnumero: +358 40 5704506
Sähköposti: tervosam@gmail.com
Kotisivu: www.kaakonhcpgolf.com

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea rySoveltava Liikunta SoveLi ryHandigolfGolfpoint