Hyppää pääsisältöön

Miksi liittyisin jäseneksi?

Suomen HCP Golf on aktiivinen yhdistys. Järjestämme golfaiheisia tapahtumia, kuten leirejä, harjoittelua sekä kilpailuja läpi koko vuoden.

Yhdistyksemme tarjoaa liikuntavammaiselle tai muuten toimintakyvyltään heikentyneelle henkilölle helpon ja turvallisen tavan tutustua golfiin. Yhdistyksessämme on resursseja ja osaamista auttaa sinua uuden harrastuksen pariin. Käytöstämme löytyy mm. Paragolfer, jonka avulla alaraajojen liikuntarajoitteiset pääsevät nauttimaan tästä upeasta liikunnallisesta harrastuksesta.

Yhdistyksemme kautta saat etuja, kuten alennuksia tiettyjen golfkenttien vieraspelaajan green fee (pelimaksu) maksuista, golfautonvuokrasta, jne. Katso tarkemmin edut Jäsenille menulehdellä olevasta linkistä.

Joukossamme on eri tavoin toimintakyvyltään heikentyneitä golfin harrastajia. Mukaan on helppo liittyä ja uudet jäsenet ovat kertoneet, että heidät on otettu hyvin vastaan.

Kaikki uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan ikään tai vammaan katsomatta. Tutustu toimintaamme verkkosivuillamme ja liity mukaan tällä sivulla olevasta Ilmoittaudu jäseneksi linkistä. Jäsenmaksu on vuonna 2020 30€/ vuosi.

 

Jäsenille

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea rySoveltava Liikunta SoveLi ryHandigolfGolfpoint