Hyppää pääsisältöön

Special Olympics Golf

Special Olympics Golf toimii Paralympiakomitean alaisuudessa ja on osa Special Olympicsin kansainvälistä toimintaa ( kts. www.specialolympics.org ). Osallistujat ovat kaikki erilaisia kehitysvammaisia. Greencardin suorittaminen on kaikilla mahdollista ja tarvitaan kentällä pelaamiseen. Suomessa on muutama harjoitus- ja tasoituskelpoinen kenttä, jonne ei greencardia tarvita. Niillä voi käydä tutustumassa lajiin, mutta greencard takaa sääntöjen ja etiketin tuntemuksen ja sitä kautta turvallisuutta kentällä.

Kehitysvammaisuus ei estä golfaamista ja antaa mahdollisuuden harrastaa golfia kuten muutkin golffarit.

Special Olympics ryhmä on vertaistukea kehitysvammaisille golffareille tarjoavaa toimintaa. Toivotaan, että jokainen harjoittelisi oman kotiseuransa esim. juniorien kanssa. Yhteisiä leirejä yritetään pitää 2-3 kertaa vuodessa.

Kannustetaan osallistumaan E-tourin kisoihin. Unified golf toiminta on kehitysvammaisen ja terveen pelaajan paripelaamista ja se toimii matalan kynnyksen toimintana kohti yksilöpelaamista. Lajissa ovat ensimmäiset kisat tänä vuonna ja niistä löydät lisätietoja kilpailutoiminnan sivuilta. ja Tuulia Suomiselta.

Lisätietoja antaa Special Olympics Golfin päävalmentaja Tuulia Suominen, tuulia.suominen(at)gmail.com, p.044 733 4555

Leiri on täynnä! Järjestämme golfleirin Hämeenlinnassa 28.-29.8.2021. Lauantaina pelataan Tawast Golfissa ja sunnuntaina Aulanko Golfin Hugo-kenttä. Suomen Paralympiakomitea maksaa vammaisten greenfeet. Majoituksesta olemme saaneet hyvän tarjouksen Scandic Hämeenlinna Citystä 1hh 89€, 2hh 89€ ja 3hh 119€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot viim. 14.8.2021 Tuulia Suominen, tuulia.suominen(at)gmail.com, 044 733 4555. 

 

 

 

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea rySoveltava Liikunta SoveLi ryHandigolfGolfpoint