Hyppää pääsisältöön

Special Olympics Golf

Special Olympics Golf toimii Paralympiakomitean alaisuudessa ja on osa Special Olympicsin kansainvälistä toimintaa ( kts. www.specialolympics.org ). Osallistujat ovat kaikki erilaisia kehitysvammaisia. Greencardin suorittaminen on kaikilla mahdollista ja tarvitaan kentällä pelaamiseen. Suomessa on muutama harjoitus- ja tasoituskelpoinen kenttä, jonne ei greencardia tarvita. Niillä voi käydä tutustumassa lajiin, mutta greencard takaa sääntöjen ja etiketin tuntemuksen ja sitä kautta turvallisuutta kentällä.

Kehitysvammaisuus ei estä golfaamista ja antaa mahdollisuuden harrastaa golfia kuten muutkin golffarit.

Special Olympics ryhmä on vertaistukea kehitysvammaisille golffareille tarjoavaa toimintaa. Toivotaan, että jokainen harjoittelisi oman kotiseuransa esim. juniorien kanssa. Yhteisiä leirejä yritetään pitää 2-3 kertaa vuodessa.

Kannustetaan osallistumaan E-tourin kisoihin. Unified golf toiminta on kehitysvammaisen ja terveen pelaajan paripelaamista ja se toimii matalan kynnyksen toimintana kohti yksilöpelaamista. Lajissa olivat ensimmäiset 9r kilpailut vuonna 2021 ja nyt vuonna 2022 mennään jo 18r (poikkeus Kokkolan osakilpailu). Unified kisoista löydät lisätietoja kilpailutoiminnan sivuilta ja Tuulia Suomiselta.

Lisätietoja antaa Special Olympics Golfin päävalmentaja Tuulia Suominen, tuulia.suominen(at)gmail.com, p.044 733 4555

Jälleen Special Olympics leiri, tällä kertaa Holiday Club Golfissa 13.-14.8.2022. Lauantaina on mahdollisuus osallistua E-tourin kilpailuun 9r tai 18r, tai ihan vain harjoitella uuden valmentajamme pro Anu Alpin johdolla. Leirille otetaan max. 10 kehitysvammaista golfin harrastajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on täynnä, otetaan varapaikalle.

Majoitushinnat ja muuta tietoa:

Hotellihuone/vrk

1hh – 109 €
2hh – 129 €
3hh – 149 €

Sis. Aamiainen ja kylpylän käyttö.

Lounas Easy Kitchenissä 16€/hlö

Golf        38€ / hlö / kierros tai 9 reikää 25€ / hlö

Golf Par 3-kenttä   10€ / hlö / päivä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot viim. 31.7.2022 Tuulia Suominen, tuulia.suominen(at)gmail.com, 044 733 4555. 

 

 

 

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea rySoveltava Liikunta SoveLi ryHandigolfGolfpoint