Hyppää pääsisältöön

Fightback Golf

Fightback Golf Tour 2023

 

FightBack ja Suomen HCP Golf ry toteuttavat yhdessä kaudella 2023 golfkiertueen toimintarajoitteisille* pelaajille. Tavoitteenamme on aktivoida toimintarajoitteiset henkilöt golfliikunnan pariin, sekä rohkaista heitä hauskaan ja rentoon kisailuun.

Osakilpailut järjestetään 27.5-1.7.2023 välisenä aikana ympäri Suomen. Kilpailut järjestetään viikonloppuisin, jotta mahdollisimman moni pystyy osallistumaan. Kilpailujen yhteydessä järjestetään myös muuta oheistoimintaa, kuten esim. golfiin tutustumista, sekä golfin alkeis- ja green card -kursseja.

Katso FightBack Golf esite tästä.

Kiertueen golfkentät löytyvät alta. Ilmoittaudu mukaan kisaan seuran tiedotteen ohjeiden  kautta. Yhteyshenkilö osaa kertoa sinulle myös muusta oheistoiminnasta.

Seurakohtaiset tapahtumat, tiedotteet ja yhteystiedot alla:

Lauantai 27.5.2023 Tammer-Golf, avaa seuran tiedote tästä.

Lauantai 3.6.2023 Kymen Golf, avaa seuran tiedote tästä.

Sunnuntai 11.6.2023 Kartano Golf, avaa seuran tiedote tästä.

Lauantai 17.6.2023 Vaasan Golf, avaa seuran tiedote tästä.

Lauantai 1.7.2023 Gumböle Golf, avaa seuran tiedote tästä.

Kilpailu on 9:n reiän Stableford (pistebogey) yhteislähtökilpailu neljässä sarjassa (0.0–18.4, 18.5–36, 36.1–54 sekä Naiset).

FightBackin Pekka Hyysalo osallistuu mahdollisuuksiensa mukaan jokaiseen alkukilpailuun. Pekka kertoo inspiroivasta kuntoutumisestaan ja kannustaa positiivisella asenteellaan läsnäolijoita.

Kaikista osakilpailuista sarjojen kolme parasta pääsevät finaaliin, joka pidetään 12.8. Nordcenter Golf & Country Clubilla. Osallistujat kutsutaan finaali tapahtumaan.

Kiertueesta kokonaisuudessaan lisätietoja Kari Heikkilä, toimisto(at)suomenhcpgolf.fi

* Toimintarjoitteisia henkilöitä ovat esim. liikunta-, aivo-, näkö-, kuulo- ja kehitysvammaiset, sydänsairaat, elinsiirron saaneet tai dialyysihoidossa olevat tai muutoin pitkäaikaissairaat, jotka ovat toimintakyvyltään rajoittuneita.

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea ry SoveLi

Viking Lime

Handigolf