Hyppää pääsisältöön

Elinsiirto golf

 

Yhdityksessämme on aktiivinen joukko elinsiirron saaneita henkilöitä, joita on purrut golfkärpänen, joko ennen siirtoa tai sen jälkeen. Myös dialyysissä olevat ovat mukana tässä “kategoriassa”. Olemme kaikki HCP Golfin jäsenet yhtä porukkaa, mutta elinsiirron saaneilla ja dialyysissä olevilla on mm. omia kilpailutapahtumia, joista tiedotetaan täällä.

Elinsiirron saaneet ja dialyysissä olevat voivat osallistua kaikkiin HCP Golf ryn järjestämiin tapahtumiin, kuten talviharjoittelu ja golfleirit.

Kaikki elinsiirron saaneet ja dialyysissä olevat rohkeasti mukaan!

Elinsiirron saaneet ja dialyysissä olevat voivat osallistua kansallisiin golfliiton järjestämiin E-Tour kilpailuihin. Tutustu E-Tour kilpailuihin Toiminta välilehdellä tai Golfliiton kilpailusivuilla.

Keväisin järjestetään Ajalin Open. Tiedotamme siitä lisää myöhemmin. 

Kesäkuussa (8.-12.6-2020) järjestetään Espanjan Vitoria-Gasteizissa sydän- ja keuhkosiirrokkaiden EM-kilpailut, joissa lajina on mm. golf. Tutustu kisoihin lisää täällä. Kaikki mukaan!

Elokuussa (2.-9.8.2020) järjestetään Irlannin Dublinissa Elinsiirron saaneiden ja dialyysissä olevien EM-kilpailut, joissa lajina myös golf. Tutustu kisoihin lisää täälläKaikki mukaan!

Molemmat elinsiirrokkaiden kisat ovat ikävä kyllä peruttu korona-viruksen takia.
 

MM-kisajoukkue Newcastle 2019

 

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea rySoveltava Liikunta SoveLi ryHandigolfGolfpoint