Hyppää pääsisältöön

Elinsiirto golf

 

Yhdityksessämme on aktiivinen joukko elinsiirron saaneita henkilöitä, joita on purrut golfkärpänen, joko ennen siirtoa tai sen jälkeen. Myös dialyysissä olevat ovat mukana tässä “kategoriassa”. Olemme kaikki HCP Golfin jäsenet yhtä porukkaa, mutta elinsiirron saaneilla ja dialyysissä olevilla on mm. omia kilpailutapahtumia, joista tiedotetaan täällä.

Elinsiirron saaneet ja dialyysissä olevat voivat osallistua kaikkiin HCP Golf ryn järjestämiin tapahtumiin, kuten talviharjoittelu ja golfleirit.

Kaikki elinsiirron saaneet ja dialyysissä olevat rohkeasti mukaan!

Elinsiirron saaneet ja dialyysissä olevat voivat osallistua kansallisiin golfliiton järjestämiin E-Tour kilpailuihin. Tutustu E-Tour kilpailuihin Toiminta välilehdellä tai Golfliiton kilpailusivuilla.  

SM-reikäpelit pidetään 22.-23.6.2022 Keimola Golfin Saras-kentällä.

SM-lyöntipelit järjestetään 15.-16.7.2022 Pickala Golfissa. 

Elokarkelot 22 pidetään 9.8. Hiekkaharju Golfissa. Elokarkelot 22. ovat jatkoa Keimolassa vuoden 2021 syyskussa järjestetyille Keimolan Karkeloille. Kyseessä on matalan kynnyksen 9r. kilpailu elinsiirron saaneille, dialyysissä oleville ja muille toimintarajoitteisille golfareille. Lue lisää täältä.

Elokuussa on tarkoitus järjestää elinsiirron saaneiden EM-kilpailut Englannin Oxfordissa (21.-28.8.2022). Monilajikisoissa on mukana golfin henkilökohtainen kilpailu. 

 

Edellisten vuosien tapahtumia löydät lisää täältä.

 

MM-kisajoukkue Newcastle 2019

 

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea ry

Viking Lime

Handigolf