Hyppää pääsisältöön

Kuvagalleria

HCP Golfin avoimet mestaruuskilpailut pidettiin 16.8.2023 Aulanko Golfin Eversti-kentällä.
Ilma suosi ja tunnelma oli käsinkosketeltavan riemukas.
Paralympiakomitean hallituksen puheenjohtaja Sari Rautio saapui vieraaksemme kisan jälkeen ja jakoi palkinnot.

Alla kuvakooste tapahtumasta.

 

Perinteinen HCP Golfleiri pidetttin tänä vuonna vasta elokuussa koronan sotkiessa kevään suunnitelmat. Leiri pidettiin helteisessä säässä 8.-10.8.2020 (La-Ma) Pajulahden ympäristössä. 

Lauantaina aamupäivällä kokoonnuttiin Iitti Golfiissa ja harjoiteltiin koko iltapäivä tutun valmentajamme, Janne Eskolan, komennossa. Puttailtiin, chippailtiin ja lyötiin vähän pidempiäkin lyöntejä. Jannella oli aikaa auttaa myös itse kunkin omien haasteiden kanssa. Illaksi ajettiin Pajulahteen päivälliselle ja yöpuulle.

Sunnuntaina treenit jatkuivat lyönnin perusteiden merkeissä ja kävimme myös kauhomassa hiekkaa bunkereista. Janne kävi läpi myös pelistrategiaa ja osa porukasta harjoitteli vielä pidempiä putteja Jannen opastuksella. Iltapäivällä pelattiin kierros Iitti Golfin kentällä. Illaksi palattiin taas Pajulahteen, jossa pääsimme nauttimaan saunasta, uimisesta, iltapalasta ja Pajulahden kauniista järvimaisemasta.

Maanantaiaamuna heräsimme aikaisin aamupalalle ja suunnistimme Lahden Golfiin, jossa pelasimme leirikisan upealla links-tyyppisellä Mestari-kentällä. Kisamuoto oli Stableford ja pelasimme kaikki punaiselta tiiltä.

Kisan voittajaksi taiteili Heikki Pirinen upealla 40 bp. tuloksellaan. Onnittelut voittajalle!
Toiseksi selvityi Oili Satokangas 35 bp:llä.
Kolmanneksi suoriutui Jouni Salo, 32 pb.

Suomen HCP Golf ry kiittää kaikkia leirille osallistuneita ja toivottaa kaikki tervetulleiksi ensi keväänä (alustavasti) järjestettävälle vuoden 2021 leirille.

Alla kuvakoosta leiriltä.       

Hieno kisa, osanottajat tyytyväisiä ja ilma sopivan lämmin ja kuiva.

Muutamia kuvia aiheesta.
Tätä Paragolf autoa 2020 alkaen käytettävissä.

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea ry SoveLi

Viking Lime

Handigolf