Hyppää pääsisältöön

Jäsenedut

Jäsenkortti

Jokainen jäsenmaksunsa maksanut saa vuosittain jäsenkortin jolla saa etuuksia alennuksina mm vieraspelaamisessa, greenfee, golfauto jne. Jäsenkortti ei korvaa golfseuran jäsenyyttä, joka tarvitaan pelaamisessa vieraskentillä. Jäsenkorttia pyydetään näyttämään ennen pelaamista. Alennukset niille henkilöille joilla on lisäksi Suomalaisen golfseuran jäsenyys.

HUOM! Etuudet koskevat vain ns. tavallista vieraspelaamista. Kilpailumaksut ovat liiton/seuran määrittelemiä, eivätkä jäsenkortin edut ole näin ollen voimassa. Kilpailuissa on myös omat määräyksensä golfauton käytön suhteen, esim. vaadittava lääkärintodistus. 

Toivomme jäseniltämme myös kunnioittavaa asennetta caddiemasteria kohtaan alennuksista keskusteltaessa. Caddiemaster ei usein tunne jäsenkorttiamme saati sovittuja etuja.  


Löydät kenttäkohtaiset jäsenedut täältä.

 

HUOM Golfyhteisöt!!

Pääsette antamaan oman kenttänne etuustiedot täältä.

 

Suomen Golfliitto / Jäsenseurat yhteistyökumppaneita, seurojen nimet lueteltu

  1. HCP GOLF ry jäsenkortin omaavat henkilöt saavat alennuksen greenfee-maksusta. Jokainen seura voi luonnollisesti itse päättää alennuksen tason (esim. % alennuksen tai kiinteän hinnan, arkipäivät, aamupäivät, rajatut kuukaudet)
  2. Osa erityisryhmien pelaajista ei pysty pelaamaan kuin 9 reikää kerrallaan, joten tähän olisi myös hyvä saada luotua oma hintansa.
  3. Golf-autojen käytöstä perittävä maksu olisi esimerkiksi sama mitä seuran omat osakkeen omistajat tai jäsenet maksavat tai auton käytössä olisi käytössä alennusprosentti.
  4. Esitämme myös, että invalidikortin omaavat saisivat myöskin alennuksen auton käyttämiseen.
  5. Erityisesti Golf-autojen kohdalla ehdotamme autojen veloituksetonta käyttöä, jos pelaajalla on esittää HCP Golf ry jäsenkortti ja EDGA lisenssi, missä todetaan autonkäytön tarve pelaajan sairaudesta tai vammasta johtuen. Kyseessä on pelaaja, joka ei kykene pelaamaan ilman autoa ja se on todettu lääkärin lausunnolla EDGA-korttia myönnettäessä. Tämän kortin haltijoita Suomessa on n. 10 – 15 pelaajaa

 

Löydät kenttäkohtaiset jäsenedut täältä.

 

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea ry

Viking Lime

Handigolf