Hyppää pääsisältöön

Vuoden 2019 HCP Golfhenkilöt valittu

Julkaistu 6.5.2020
Vuoden 2019 golfhenkilöt

Suomen HCP Golf ry on nimennyt Vuoden 2019 HCP Golfhenkilöiksi fysioterapeutti Eija Helmisen sekä ortopedi Markku Varpelan, molemmat Espoosta. Kiertopalkinto jaettiin näille ansioituneille golfhenkilöille Tapiola Golfin tiloissa 4.5.2020.

Eija ja Markku ovat olleet HCP 2000 -projektin alusta (v. 1998) lähtien mukana EDGA-yhteisössä kehittämässä pelaajien EDGA-luokittelua sekä tekemässä itse luokituksia EDGA-pelaajille. Ensimmäinen yhteinen EDGA-tapahtuma oli Ruotsissa keväällä 1999. Heidät nimettiin pian Suomen ja Baltian pelaajien vastuullisiksi EDGA-luokittelijoiksi ja myöhemmin myös EDGA Medical Committee:n jäseniksi. Heidän työnsä on ollut vapaaehtoistyötä, useimmiten kuitenkin Golfliiton korvatessa matkat sekä EDGAn järjestäessä kokouspaikan majoitukset sekä ruokailut. Molempien panoksesta on ollut valtavan suuri apu EDGA-lisenssin omaaville pelaajille. Uskomme, että moni pelaaja yhtyy Suomen HCP Golf ry:n kanssa kiittämään Eijaa ja Markkua heidän pyyteettömästä panostuksestaan.

Eija ja Markku luopuivat tehtävistään 2019 tyylilleen uskollisena esittämällä Golfliitolle itse uudet vastuuhenkilöt (Joakim Lindfors ja Niklas Virta) jatkamaan tätä tärkeää työtä. Uusien vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme. 

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea ry SoveLi

Viking Lime

Handigolf