Hyppää pääsisältöön

Special Olympics Golfleiri Hattula Golfissa 19.9.2020

Julkaistu 22.9.2020
Mikä aurinkoinen avaruus!
Sinne jonnekin pallo lähti!
Viimeinen ryhmä lähdössä, vasemmalla Johannes Karti ja oikealla Jere Suominen.

Aurinkoinen, mutta vähän tuulinen sää suosi Suomen Special Olympics Golfin leiriä Hattula Golfissa lauantaina 19.9.2020.

Kahdeksan innokasta golffaria huoltojoukkoineen kokoontui Hattula Golfin rangealueelle klo 10. Ensin vähän jumpattiin ja golffarit alkoivat harjoitella lyhyillä mailoilla. Samaan aikaan huoltojoukot keskustelivat siitä, mittä on Special Olympics Golf ja miten kauan perusjoukko oli jo tätä harrastanut. Suunniteltiin tulevaa ja mietittiin jo Berliinin Special Olympics Summer Gamejäkin!

Pienen välipalan jälkeen joukko lähti kiertämään Hattula Golfin kentää, joko 18r tai 9r. Kenttä oli mitä parhaimassa kunnossa ja mitä kaikkea olikaan tapahtunut muutamassa vuodessa. Kentän hankalat risukot oli raivattu, kaislikot olivat kadoneet ja yleinen avaruus oli tullut esiin!

Kaikkille yhteinen ajatus oli vertaistuen suuri merkitys, jokainen kuitenkin saattaa olla omalla klubillaan se ainut kehitysvammainen pelaaja. Lähes jokainen harjoittelee oman seuransa juniorien kanssa, mutta tämän leirin antia onkin se, että on muita samanlaisia ihania ja innokaita erityistukea tarvitsevia golffareita.

Tänä vuonna olemme saaneet pitää kaksi leiriä, kiitos siitä Suomen HCP-Golfille!

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea rySoveltava Liikunta SoveLi ryHandigolfGolfpoint