Hyppää pääsisältöön

Special Oympics golfin leiri Hämeenlinnassa 28.-29.8.2021

Julkaistu 1.9.2021
Tawast golfin kaunein väylä
Rangella
Pojat puttaa
tarkkuutta
Aulanko golf Hugo
Voittaja

Kyllä oli kivaa kun ilmatkin helli leiriämme Hämeenlinnassa 28.-29.8.2021!

Lauantaina klo 11 kuhisi Tawast Golfin edessä, kun 11 kehitysvammaisen golffarin ryhmä kokoontua, mukana kun kulkee aina myös huoltojoukkoja. Kaiken kaikkiaan kahden päivän leirillä oli mukana 25 hlöä! Enemmän kuin koskaa aiemmin.

Lauantaina harjoiteltiin ensin kahdessa ryhmässä; pitkiä lyöntejä rangella (Jari ja Tuulia vetivät) ja lähestymisiä bunkeerista ja ei - bunkkerista ( Arton ja Olavin valvonnassa). Viimeiseksi ennen kierrokselle lähtöä ja lounasta, oli tiukkaan puttitreeniä. Pilvet hälvenivät ja aurinko lämmitti pelaajia Tawast golfin maisemissa klo 15 eteenpäin.

Sunnuntaina aloitettiin jo klo 9.30 Aulanko golfin Hugo-kentän edessä. Aivan erilainen kenttä odotti kuin oli ollut lauantaina, kaunis ja vanha puistokenttä isoine tammineen ja lenkkipolkuineen. Aamukaste teki aluksi pienistä greeneistä hitaita, mutta päivän edetessä alkoi puttikin kulkea. Joku taisi sanoa, että oli kuin täi tervassa putata verratuna kotikentän greenehin. Sanoin että, nyt Maskun mies hiljaa ja puttaa vaan! Puutkin vähän hyppelivät lyöntien eteen ja kun oli vielä sanottu aamupalaverissa, että nyt oli kyseessä 11 leiriäisen leikkimielinen kilpailu. Keskittyneesti kentällä mentiin ja maaliin tultiin naurussa suin. Voittajan oli helppo hymyillä: Riku Savola!

Jokainen sai leiriltä mukaansa vertaistukea, kokemuksia ja vähän ohjeita harjoitteluun.

Yhteinen toive niin leiriläisten kuin avustajienkin suusta oli: tätä lisää ensi vuonna!

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea rySoveltava Liikunta SoveLi ryHandigolfGolfpoint