EDGA Play-off Team 2021
EDGA Play-off Vihanne 2021
EDGA Play-off Pessi 2021
EGGA Play-off pokaali 2021

Neljän hengen sisukas toimintarajoitteisten golfareiden iskujoukko sai kunnian edustaa Suomea EDGA Play-off -kilpailuissa 5.-7.10.2021 Stratford-on-Avonin kentällä Birminghamin liepeillä Englannissa. Maailman WR4GD-rankingin 16 Euroopan kärkipelaajaa taistelivat nett- ja stableford-sarjojen tasoituksellisesta reikäpelimestaruudesta. Suomea edusti nett-sarjassa Petri Takkunen ja Jari Vihanne sekä stableford-sarjassa Petri Partanen ja Timo Pessi. Upeasti järjestetty play-off -kilpailu oli historian ensimmäinen ja se tullaan järjestämään myös tulevina vuosina.

Parhaiten suomalaisista menestyi Jari Vihanne, joka voitti kahden ensimmäisen päivän kisansa ja taipui vasta finaalissa Ranskan Vincent Hellylle. Jari Vihanteen caddiena toimi jatkopeleissä Petri Takkunen, jonka pelit päättyivät ensimmäisessä ottelussa reiällä 17. Petri joutui antamaan 13 lyöntiä eteen kilpakumppanilleen, norjalaiselle André Tothille, jonka tasoitus oli korkeampi.

Stableford-sarjassa Petri Partasen kilpailu päättyi ensimmäisenä päivänä jatkoreiällä 19. Englantilainen Ian Jones vei tasaisen kilpailun voiton. Timo Pessin play-off -kilpailu päättyi reiällä 18. Pessi hävisi koko stableford-sarjan voittajalle slovakialaiselle Miroslav Halmolle tiukan taistelun jälkeen. Halmo sai myös korkeamman tasoituksensa vuoksi 4 lyöntiä eteen Pessiä vastaan.

Finaalipäivänä pelattiin myös RSM Team Champions -kilpailu, jossa oli mukana yhteensä 17 joukkuetta. Kussakin joukkueessa oli toimintarajoitteinen golfari, kaksi RSM-yrityksen edustajaa sekä yksi yhteistyökumppani. Timo Pessi toimi kilpailun voittaneen joukkueen kapteenina ja näin saatiin kuin saatiinkin voittopokaali Suomeen.

Onnittelut kaikille kilpailuun osallistuneille. Suomen edustus oli koko play-off kilpailun suurin neljällä pelaajalla. Ensi vuonna uudelleen!