Hyppää pääsisältöön

Special Olympics leiri Tampereella 14.1.2023

Julkaistu 16.1.2023
Ohjeiden kuuntelua!
Pro Anu Alppi
Caddi ohjaa

Special Olympics golfin leiripäivä Tampereella 14.1.2023 Eazygolfissa!

 

Jo ennen klo 10:tä olivat innokkaat goffarit tukijoukkoineen hallilla. Kaiken kaikkiaan 12 erityisgoffaria odotti innolla pro Anu Alpin ohjeita. Ennen piti kuitenkin vähän venytellä ja niinpä porukka meni mitä parempiin mutkiin Jari Rantasen ohjeilla.

Anu Alppi oli laatinut aamupäiväksi viisi eri pistettä, jotka kierrettiin läpi. Tuulia ja Anu olivat jakaneet porukan ryhmiin jotka lähtivät harjoittelemaan. Oli chippiä, puttia, pitkiä lyöntejä, Skytrack analysaattoreita ja Trackmann simulaattoria. Kuhina oli kova ja pieniä ohjeita sateli Anulta pelaajille. Caddit seurasivat tarkkaan, auttoivat missä tarvittiin ja ottivat neuvot talteen.

Ruokatauon jälkeen Anu ja Tuulia jakoivat ryhmän uudestaan kolmeen. Nyt oli vuorossa puttirata, jossa piti huutaa hep, kun sai yhdellä pallon kuppiin. Tämän jälkeen siirryttiin seuraavalle puttiradalle. Puttiradalta mentiin simulaattoriin pelaamaan muutama väylä ja sen jälkeen lyömään isoilla mailoilla.

Päivä meni kuin siivillä ja oli aika lopettaa. Anu ja Tuulia kertoivat kesästä. Golfliiton Respecta Tourista ja Unified Tourista kerrottiin sekä Suomen HCP golfin mahdollisesta Fightback – kiertueesta, jossa pelataan 9r. Sekä tietysti mainostettiin seuraavaa leiriä 16-17.9.2023 Holiday club golfissa Saimaalla.

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea ry SoveLi

Viking Lime

Handigolf