Hyppää pääsisältöön

HCP leiri Pajulahdessa ja avoin mestaruuskilpailu

Julkaistu
Leiri2024

Perinteinen HCP golfleiri pidettiin 20.-22.5.2024 Lahden seudulla viime vuosien tapaan. Leiri oli tänä vuonna kaksipäiväinen ja kolmantena päivänä pidettiin leirikilpailu yhdessä HCP Golfin avoimen mestaruuskilpailun kanssa. Tänä vuonna päästiin harjoittelemaan ja pelaamaan aurinkoisessa säässä sekä hyväkuntoisilla harjoittelualueilla ja kentillä. Harjoittelu ja pelaaminen tapahtui Lahden Golfissa Takkulassa, kuten viime vuonna. Majoittuminen oli tuttuun tapaan Liikuntakeskus Pajulahdessa.

Ensimmäisenä päivänä käytiin harjoittelemassa lyöntejä Pro Janne Eskolan johdolla rangella ja tämän jälkeen pelattiin Lahden Golfin Kisälli-kentällä 9 väylää. Illalla syötiin ja nukuttiin hyvin Pajulahdessa. Toisena päivänä aamulla mentiin Jannen johdolla opettelemaan puttia lähipelialueelle ja tämän jälkeen vielä harjoiteltiin lyöntejä rangelle. Keittolounaan jälkeen osa porukasta pelasi jälleen Kisällin ja muutamat kävivät tutustumassa Mestari-kenttään. Illaksi palattiin jälleen Pajulahteen rauhoittumaan seuraavan päivän kilpailua varten.

Keskiviikkoaamuna kokoonnuttiin Lahden Golfiin pelaamaan yhdistettyä leirikilpailua ja HCP avointa mestaruuskilpailua, joka pidettiin hyväkuntoisella Mestari-kentällä. Kilpailuun osallistui leiriläisten lisäksi myös useita muita pelaajia.

Kilpailun jälkeen nautittiin lounas, jonka yhteydessä jaettiin kilpailun palkinnot sarjojen parhaille.

Tunnelma oli taas hyvä, niin kuin HCP golfleireillä on ollut aina. Kiitos Leväisen Jarmolle leirin suunnittelusta ja käytännön järjestelyistä.

Toivottavasti ensi vuonna taas nähdään!

Kilpailun tulokset:

Lyöntipeli, SCR

1. Simo Kosunen
2. Vesa Konttila
3. Timo Kirjavainen

Tasoituksellinen lyöntipeli, HCP

1. Vesa Konttila
2. Simo Kosunen

Pistebogey, Pb

1. Markus Lehto
2. Wivan Atrila
3. Timo Kirjavainen

Special Olympics Pistebogey, SO Pb

1. Wivan Atrila
2. Ville Vappula                    

Onnea voittajille!

Teksti ja kuvat Jarmo Leväinen.

Yhteistyökumppanimme

Suomen Paralympiakomitea ry
Viking Lime
Handigolf